Haddini Bil Engin Kara!


Kendi deyimiyle ''trabzinspor'' yöneticisi olan Engin Kara, haddini aşan bir açıklama yapmış. Aslında birden fazla nedeni var bu açıklamanın. Son günlerde Samsunspor taraftarlarının siyasiler ve Doğu Karadeniz lobisine karşı olan dik duruşu başta olmak üzere, Samsunspor taraftarlarının ülke gündeminde örnek alınacak türdeki başarılı organizasyonları en büyük kıskançlık sebebi. Tabi takımımızın son haftalardaki başarılı performansı da provoke etme ihtiyaçlarını arttırıyor.

Samsun'da yaşayan Trabzonlu sayısını bir hayli fazla. Zira ekonomik sebeplerden ötürü, insanlar geçimlerini sağlayabilmek için büyük şehirlere göç ediyorlar. Ancak bu durum, göç ettiği şehrin değerlerini hiçe sayarak yediği kaba pisleme noktasına getirmek, yediği kaba pislemekle eşdeğer oluyor.

Karadenizin başkenti Samsun'dur ve Samsun, Samsunsporludur. Bu açıklamanın asıl muhatabı olan Samsunspor yönetimi, en kısa zamanda bu hadsizlere gereken cevabı vermelidir. Samsunspor taraftarları Engin Kara ve onun gibi kişilerin amacının farkındadır ve tahriklere kapılmadan, en güzel cevabı tribünde verecektir.


Yazar

Gönderen: Admin

Sadece Samsunspor Blog.

0 yorum: