Valdes Yer Ahmet Yemez

2009-2010 sezonunun ikinci yarısında Samsunspor kadrosuna dahil olan tecrübeli kaleci AHMET ŞAHİN geldiği günden itibaren özellikle bu sezon başarılı kurtarışlarıyla dikkat çekiyor.Bu sezon 21 lig maçında sahaya ilk 11 de çıkan başarılı eldiven yediği 13 golle Bank Asya liginin en az gol yiyen kalecisi durumunda.

Ahmet Şahin'in ve dolayısıyla Samsunsporun bu başarısı sadece Bank Asya ligi ile sınırlı değil.Başta Spor Toto süper lig olmak üzere 22. haftalar itibariyle Almanya,İtalya,İngiltere,İspanya ve Fransa 1.ligleri dahil Barcelona'dan sonra 13 golle en az gol yiyen takım Samsunspor...Bu başarıda en büyük etken kuşkusuz Ahmet Şahin ancak Samsunspor defansı da bunda büyük pay sahibi.Çanakkale Dardanelspor'dan transfer edilen Kemal Tokak Bank Asya'nın en iyi stoperi şüphesiz.Tecrübeli kaptanımız Kenan Yelek ile uyumlu olmasıyla dikkat çeken Kemal kademe anlayışıyla ve sahada gösterdiği mücadele ile takımın en başarılı isimlerinden.

Sezon sonuna kadar bu başarı devam ettiği sürece forvetlerimizin ve orta sahamızın da defansımıza ayak uydurmasıyla hedefimize kolayca ulaşabiliriz...Takımımıza Adanaspor karşısında başarılar dilerim..

Yazar

Gönderen: Admin

Sadece Samsunspor Blog.

1 yorum:

  1. Bank Asya'nın tartışmasız en iyi kalecisi hatta süperlig kalecisi bana göre

    YanıtlaSil